Promod

Logo Promod

Compania Promod a fost infiintata in anul 1975, in Franta, sub forma unul mic boutique de familie, axata pe designul pur, fabricarea si vanzarea cu amanuntul a hainelor si accesoriilor pentru femei.
Astazi, Promod este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine de moda din Europa, cu peste 760 de puncte de vanzare, in 47 de tari. Compania si-a inceput extinderea pe plan international la inceputul anilor `90, prin magazine monobrand.
In prezent compania are peste 3.000 de angajati, dintre care peste 90% sunt femei.
Cunoscuta pentru gama sa larga de produse, Promod ofera elemente de imbracaminte inspirate din tendintele momentului, precum si articole de imbracaminte cu un fundal clasic, mereu la moda. Produsele Promod sunt prezentate sub forma de colectii, create integral de designerii companiei, ce aduc in magazine elemente noi de imbracaminte, incaltaminte si accesorii la fiecare doua saptamani.
Promod se adreseaza clientelor mature, cu fler pentru moda si o eleganta aparte, care poseda o anumita impredictibilitate in alegeri si gusturi bine inradacinate. Clientele Promod sunt intr-o continua cautare a imaginii perfecte, transpusa in haine de inalta calitate, accesibile la pret si usor de purtat.
In magazinele Promod se gaseste intotdeauna o gama variata de rochii, fuste, bluze si esarfe, inspirate din stilul pur feminin, romantic si subtil, cu un aer vintage si in culori usor pastelate, cum ar fi turcoaz, verde nufar, roz de pudra si nisip. Aceasta gama se completeaza perfect cu seria de imprimeuri florale, brodeii si matase, ce da hainelor un aspect pretentios si ademenitor. Promod ofera, de asemenea, in fiecare colectie, si o linie de produse usor luxoase, ideale pentru intalnirile de afaceri sau iesirile in oras, bazata pe combinatiile de alb si negru, ce niciodata nu dau gres.
La mare cautare sunt si accesoriile Promod, extinse de la coliere, cercei si bratari, la manusi, palarii si curele, toate in armonie perfecta cu stilul estetic francez.

Magazine Promod in Romania

AFI Palace Cotroceni
Bd. Vasile Milea,
Bucuresti 61344

Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, sector 1,
Bucuresti

Bucuresti Mall
Calea Vitan 55-59, sector 3,
Bucuresti 31297

Liberty Center
Str. Progresului 151-171
Bucuresti 050694

Sun Plaza
Calea Vacaresti nr.391, sector 4,
Bucuresti