Camel Active

Fondata in Germania, Camel Active este una dintre cele mai de succes marci de imbracaminte pentru barbati din Europa, cu magazine in aproape fiecare tara.
Camel Active dispune de o gama larga de produse, de la lenjerie de corp, la jachete si ghete de iarna, accentul colectiilor sale fiind pus in principal pe functionalitate, ce se imbina excelent cu cele mai noi tendintele din moda pentru barbati.
Masculin, autentic si sincer, brandul si-a cucerit fanii prin libertatea si confortul, pe care le-o confera prin produsele sale. Adoptand un stil casual, cu elemente sportive si elegante, in functie de necesititile particulare ale fiecarui purtator, hainele Camel Active imbina traditiile modei pentru barbati cu stilul actual de viata, pentru le conferi confidentialitate purtatorilor.
Materialele de buna calitate si taieturile practice, dau hainelor flexibilitatea atat de necesara barbatii.
Un alt domeniu, in care produsele Camel Active se remarca, este cel al ceasurilor de mana pentru barbati, compania semnand o un contract de licenta cu Mondaine Watch Ltd., in anul 1993.
Camel Active promoveaza un stil de viata activ, intotdeauna in pas cu moda, care este insa adaptata personalitatii brandului, prin taieturile generoase si linia aproape permanenta de culori, dominata de maro, gri, negru si verde inchis.
Fiecare colectie Camel Active, acorda o atentie deosebila masculinitatii, care este de fapt cartea de vizita a brandul, si pe care fiecare colectie se straduieste sa o transmita.
Camel Active este distribuit printr-o retea de magazine monobrand, deschide direct sau prin franciza, cat si prin sistemul shop-in-shop. Global compania este reprezentata in peste 209 de tari, cu peste 4950 de puncte de vanzare.

Magazine Camel Active in Romania

Afi Cotroceni Park
Bd. Vasile Milea 4
Sector 6, Bucuresti

Carrefour Orhideea
Splaiul Independentei,
Sector 6, Bucuresti

City Mall
Sos. Oltenitei 2,
Sector 4, Bucuresti
Tel: +40 213 118 690

Unirea Shopping Center
Piata Unirii 1,
Sector 3, Bucuresti